TOKİ Niğde Ulukışla'da tamamlanan 450 konutun teslimleri Haziran'da!
Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 951 konut yapılıyor. İnşaatı biten 450 konutun iki ay sonra hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. İkinci etap 501 konutun da inşaatına başlandı.

Biten daireler hakkında, hak sahiplerine bilgi veren Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu şunları söyledi: "Mersin-Adana civarındaki yaylaları tercih etmeyip Ulukışla'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Amacımız Ulukışla'yı kalkındırmak, geliştirmek ve bu arada Ulukışla'yı tercih eden insanları konut sahibi yapabilmek. TOKİ yetkilileriyle bir araya gelerek proje oluşturduk. Kısa zamanda 3+1 ve 2+1 daireler teslime hazır aşamasına geldi. Camii, alışveriş merkezi, park alanları ve sosyal alanlar olmak üzere, elektriği ve telefonu yer altında tamamen modern bir kent inşa edildi."

Niğde Anadolu Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arnagn 7 yıl önce

Haziran oldu temmuz temiz oldu avoid peehhh

banner182

banner181