Nilüfer Belediyesi'nden bir ilk daha!

Nilüfer Belediyesi tarafından mahalle komitelerinin talebi doğrultusunda projelendirilen Ortanca Parkı vatandaşların hizmetine sunuldu. İhsaniye Mahallesin'de 5 bin 600 metrekarelik bir alana yapılan park, 2 bin 700 metrekare yeşil alan 250 metre koşu yolu, spor aletleri, basketbol sahası ve oyun havuzundan oluşuyor.

Parkın tamamen bölge sakinlerinin istediği doğrultusunda şekillendirildiğini dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Nilüfer Belediye Meclisi, vatandaşların Mahalle Komitesi aracılığı ile aldığı kararı uygulayarak yerel demokraside bir ilke daha imza attı. Böylece Nilüfer'de yerel demokrasinin güçlenmesi maksadıyla kurulan mahalle komiteleri, meclis kararı ile plan değişikliğinde belirleyici rol oynayarak, doğrudan yönetime ortak oldu" dedi. 

Kent Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181