Nilüfer'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!
Kentsel dönüşüm projeleri açısından büyük beklentiler içerisinde olan Nilüfer ilçesinde yeni bir tartışma konusu daha gündeme geldi. 

Line TV'de yayınlanan Emlak Sayfası programına katılan ve kentsel dönüşüm konularında açıklamalarda bulunan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı ve Yerel Yönetimler Uzmanı Celil Çolak, Nilüfer bölgesinde kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğu belirtti. Nilüfer'in özellikle zemin konusunda oldukça riskli bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Çolak, vatandaşların beklemekten sıkıldığını dile getirdi. 

ÇOLAK "AFET YASASI BÜYÜK BİR ŞANS"
Program süresince önemli açıklamalarda bulunan Çolak;"Afet yasası günümüz için büyük bir fırsattır. Vatandaşlarımızın ekonomik güçleri göz önüne alındığında kimsenin binasını kendisinin yıkıp yenilemesi mümkün değildir. Bu çerçevede afet yasası büyük kolaylıklar sağlıyor. Belediye, özel sektör ve vatandaş üçgeninde üretilebilecek çözümler ile riskli yapılardan kurtulmak artık mucize olmaktan çıktı. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden belediyelerine başvurarak talepte bulunabilir. Büyükşehir Belediyesi bu konuda tüm vatandaşlarımızın arkasındadır" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181