Olea Myrleia örnek daire!
Şiar İnşaat ve Şahin Mete İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Olea Myrleia projesinin 4+1 örnek dairesi alıcılarına sunuluyor.



7 blokta toplam 96 daire bulunan Olea Myrleia İstanbul projesinde, 190 metrekare 4+1 daireler in yanı sıra, 250 ila 300 metrekare arasında değişen büyüklükte 16 adet dubleks daire de bulunuyor. 


8.700 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Olea Myrleia  projesinin 7000 metrekare alan yeşil alan olarak tasalanıyor. Mudanya'daki ilk akıllı bina sistemi bulunan Olea Myrleia İstanbul projesi, feribot iskelesine çok yakın mesafede konumladırılıyor.

Olea Myrleia İstanbul projesinde 
fitness salonu, soyunma odaları, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fin hamamı gibi zengin sosyal donatı alanları bulunuyor.


Olea Myrleia İstanbul İletişim!
Telefon: 55 444 22

Web: oleamyrleia.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat YILDIZ 8 yıl önce

Mudanya'nın ilk akıllı ev sistemi konseptli projesi VADİ MUDANYA projesidir.Lütfen yalnış bilgi vermeyiniz :)

Avatar
deniz vatansever 8 yıl önce

vadi mudanya dediğiniz projenin teslim tarihi daha kaç kez değişecek acaba vedat bey?bide onun cevabını verseniz :)

banner182

banner181