Ordu Ünye'de 180 binanın dış cephesi yenilenecek!
Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye ilçesinde de uygulayacağı Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında yapım çalışmaları başladı.
 
PROJE KAPSAMINDA 180 BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİLENECEK
Gerçekleştirilecek proje ile Ünye merkezindeki sahil kesiminin yeni bir görünüm kazanacağını belirten Başkan Enver Yılmaz, bu kapsamda Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ile eski Devlet Hastanesi arasında bulunan 180 binada dış cephe iyileştirme çalışması yapacaklarını söyledi.
 
ÜNYE’NİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK
Başkan Yılmaz, Dış Cephe İyileştirme Projesi ile Karadeniz sahil yolu üzerindeki binaları tek tip ve modern bir görünüme kavuşturmak istediklerini söyleyerek, “İlk olarak Altınordu ilçemizde uyguladığımız ve olumlu sonuçlar aldığımız projemizi, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde de hayata geçiriyoruz. Ünye’de 180 bina için projenin yapımına başladık. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığında Ordulu hemşehrilerimiz ve ilimizden geçen vatandaşlarımız için kentimizde estetik bir görünüm sağlamış olacağız” dedi.
 
PROJE YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizde 180 binanın dış cephesini yıl sonuna kadar yenilemiş olacağız. Kentimizde görüntü kirliliğinin önüne geçmeye yönelik başlatılan proje kapsamında yapacağımız dış cephe iyileştirme çalışmalarıyla hem binalarımız güzel bir görünüme kavuşacak hem de mülkiyet sahibi vatandaşlarımız, mantolama sayesinde enerjiden tasarruf sağlayacak” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181