Ordu Perşembe'ye bin 500 TOKİ konutu yapılıyor!
Yoğun talep üzerine 2 Ekim tarihe kadar çekilen Perşembe TOKİ Evleri Konut Projesi başvuruları dün itibariyle sona erdi. Çerli Mahallesi, Düz Mahalle ve Kacalı Mahallesi sınırları içerisine yapılacak olan TOKİ Evleri kapsamında ilçeye bin 500 konut kazandırılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, ön kayıtların beyaz masada askıya çıkmasının ardından 1 ila 2 ay içerisinde kura çekimi yapılacağını açıkladı. Başkan Bahtiyar, "Yapılan titiz çalışmaların ardından i ön kayıtlar beyaz masada askıya çıkacak. Yoğun talep olması nedeniyle yer anlaşması yapıyoruz. Kuraların çekimleri bu nedenle biraz uzadı ancak yer anlaşmalarında sona gelindi. Kuralar yaklaşık olarak bir buçuk ay sonra noter ve iştirakçiler huzurunda çekilecek. Bütün bu çalışmaların ardından ilçemize yaklaşık bin 500 civarında konut kazandıracağız. Bu da ilçemiz ekonomisine can suyu katmak demektir." dedi. 

Ordu Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sait öztürk 7 yıl önce

sayın başkanım kuralar nezaman cekilecek lütfen bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz emekli olduk bir an önce Allahın izniyle inşAllah cıkarda bizde evimize kavuşuruz herkeze saygı ve selamlar

banner182

banner181