Terra's Konutları'nın örnek dairesi Konyalıların beğenisine sunuldu!
İmza attığı projelerle dikkat çeken Esbey Mimarlık, yaşam standartlarını yükselten konutlarıyla zirveye oynuyor. 2013 yılından bu yana 180'e yakın mutlu aile evlerinde imzası bulunan Esbey Mimarlık, son gözdesi Terra's Konutları'nın örnek dairesini Konyalıların beğenisine sundu.

YAŞAM STANDARTINI YÜKSELTİYORUZ
Esbey Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Eskici, Konya'da yaşam standartlarını en üst seviyede tutan projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade etti. Eskici, "41 yıl önce Celiloğulları Kömür adı altında ticari faaliyetlerimizi başlattık. Zamanla doğal gaza olan talebin artması ve kömür kullanımının azalması nedeniyle çalışmalarımızı inşaat sektöründe yoğunlaştırmaya karar verdik ve 2013 yılında EsbeyMimarlık'ı kurduk. Kömür işimize devam etmekle birlikte, bu sektörde edindiğimiz esnaflık tecrübemiz sonucu inşaat sektöründe de hızla yükseldik. Bu yükselişte proje kalitesi ve farklılıklar önemli oldu. Yapmış olduğumuz sitelerimizin içerisinde güvenlik, yeşil alan ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Bu yıl içerisinde yine Şefikcan Caddesi'nde ve Konya'nın farklı bölgelerinde yeni projelere imza atacağız. Ekonomik olarak ülke genelinde yaşanan daralmaya karşılık yeni projelerimizde finansman olarak da müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Faizsiz vade ile müşterilerimizi ödeme noktasında rahatlatacağız" dedi.

ÖRNEK DAİRELERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?
Esbey Mimarlık'ın son gözdesi Terra's Konutları hakkında açıklamalarda bulunan Esbey Mimarlık Satış Müdürü Enver Bulut ise Şefikcan Caddesi'ndeki 150 daire ve 20 ticari üniteden oluşan projelerinin örnek dairesinin hazır olduğunu belirtti. Terra's Konutları'nın 3+1,4+1 ve 5+1 olmak üzere 3 ayrı konseptten oluştuğunu ifade eden Bulut, "Bu dairelerimizin hiçbir şekilde birbirinden ayıran kalite farkı yok. 5+1 dairelerimizde çift lavabo ve çift banyo bulunuyor ve banyomuzda duşa kabinin yanı sıra jakuzimiz de bulunuyor. Burada aynı zamanda giyinme odalarımız da var. Terra's Konutları'nın site yönetimini de biz yapacağız. Burada bir otel konseptinde yaşam alanı sunuyoruz. Dairelerimizin kullanım alanları metrekareden kısılmadı. 5+1'de iddialıyız. Konya'da tek bir proje. Mobil kapıcılık hizmeti düşündüğümüz projemizin örnek dairesi çıktı. 'Hayatı Terras'a taşıdık' sloganıyla ve büyük bir aşkla hazırladığımız projemizin örnek dairesini tüm Konyalı vatandaşlarımız gelip görebilir. 10 aylık bir süreçte projemizin yüzde 50'lik kısmını tamamladık. Yoğun bir şekilde satışlarımız devam ediyor. Konyalıların ilgisi de oldukça güzel. Projemize ilgi gösteren tüm Konyalılara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Konya Hakimiyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181