Dündar, Bursa'nın en değerli bölgesini açıkladı
Demiryolu altı bölgesinin, büyük gelişme göstereceğini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar "Sektör temsilcilerine sesleniyorum:Bu bölge, Bursa'nın en değerli bölgesi" dedi.

Müsiad üyeleriyle buluşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi. İş adamlarına seslenen Dündar, kentsel dönüşüm projeleriyle Demiryolu altı olarak bilinen bölgenin, en geç 5-10 yıl içerisinde çok ciddi bir gelişme göstereceğini ifade etti.

İnşaat sektörüne Demiryolu altını işaret eden Dündar, "Sektör temsilcilerine sesleniyorum. Bu bölge, Bursa'nın en değerli bölgesi. Müteahhit arkadaşlara bir adres vermem gerekirse, Demiryolu altı diyorum. Bu bölgede 2 bin metrekarelik yer toplayan bize gelsin. Gerekeni yapmaya hazırız" dedi.

Demiryolu altında hızlı bir dönüşüm olacağını söyleyen Dündar, "Bu bölge, ne yazık ki plansız ve çarpık yapılaşma nedeniyle hak ettiği değeri bulamamış. Çelebi Mehmet Bulvar, Kanalboyu ve Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin hayata geçmesi ile birlikte bu bölge yatırımcılar için yeni bir cazibe merkezi olacak"dedi.


Kent Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181