Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son durum!
Büyümeye devam eden Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son durum detaylarını sizler için araştırdık.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son durum detayları şu şekilde; İnşaatı tamamlanan 4 etabın hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından 5. etap için çalışmalara başlandı.

Toplam 42 hektar alanda 4 etap olarak hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde sıra 5. etaba geldi. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alacağı ​Soğanlı kentsel dönüşüm projesi 5. etap 80 adet daireden oluşacak.Toplam 15 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi 5. etapta 16 adet ticari alanda bulunacak.

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern konut ve ticaret alanları, pazar alanı, ibadet eğitim, sağlık alanları, spor tesisi, otopark, sosyal ve kültürel tesis alanları, yeşil alanlar, yaya ve bisiklet yolları gibi yaşama değer katan birçok ayrıntı yer alıyor.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181