Osmaniye 2019 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Osmaniye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Osmaniye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detayları şu şekilde;
Osmaniye'de 50 bin konut kapsamında yer alan Osmaniye Merkez Toprakkale Kışla projesinin kura tarihi 12 Haziran olarak belirlendi. Osmaniye toki kura çekilişi 2019 neticesinde konutların hak sahipleri belli olacak. Osmaniye Sumbas Toki projesi kura tarihi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır. 

Osmaniye Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Yatay mimaride inşa edilecek olan Osmaniye Sumbas Toki projesi ve Osmaniye Merkez Toprakkale Kışla projesi inşa edilecek. Alt ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan konutların başvuru tarihi 19 Nisan'da sona erdi. Bu kapsamda başvuruda bulunan kişiler şartlara uygun bulunursa kura törenine katılacak.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Osmaniye 2019 Toki kuraları ne zaman çekilecek sorusunun detaylarını sizler için derledik. osmaniye toki kura çekilişi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181