TOKİ Osmaniye kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak?
Yatay mimaride inşa edilecek olan Toki Osmaniye kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Osmaniye kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan osmaniye toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 12 Haziran 2019 tarihinde Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 15:00 itibariyle Kura Çekilişi gerçekleştirilecek.

Osmaniye Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Yarın yapılacak olan Osmaniye Toprakkale Kışla toki kura çekimi neticesinde 300 adet konutun hak sahipleri belli olacak. Osmaniye Sumbas Toki projesi kura tarihi belli olduğunda sayfamızda yer alacak. 

Osmaniye'de 50 bin konut kapsamında Osmaniye Sumbas Toki projesi ve Osmaniye Merkez Toprakkale Kışla projesi inşa edilecek. 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek konutların başvuru tarihi 19 Nisan'da sona erdi. Bu kapsamda başvuruda bulunan kişiler şartlara uygun bulunursa kura törenine katılacak.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Toki Osmaniye kura sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki kura sonuçları 2019 osmaniye ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil döş 2 yıl önce

banner182

banner181