Bakyapı Prestij Elit'te örnek blok hazır!
Bakyapı Group tarafından 60.000 metrekare arsa üzerinde yükselen Bursa Prestij Elit'te projeyi daha yakından görüp gezmek isteyen konut alıcıları için örnek blok hazır.

552 daire için 1104 araçlık kapalı otopark bulunan Prestij Elit projesinde her daireye 2 otopark alanı ve otopark içerisinde asansör ile katlara doğrudan çıkışı bulunuyor. Projede 0,86 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı bulunuyor.


Sosyal yaşam odaklı detaylar

Her biri 5 katlı 46 bloktan oluşan proje de iki ayrı etapta toplam 552 daire, 30.000 metrekare peyzaj alanı bulunuyor. 1600 metrekarelik sosyal donatı alanı bulunan projede bay ve bayanlar için ayrı ısıtmalı kapalı havuzlar, saunalar, buhar odaları, fitness, pilates salonları, çocuk parkı, masa oyunları (langırt, masa tenisi) ve mescit mevcut.

Sosyal imkanların yanı sıra güvenliğinde ön planda tutulduğu Prestij Elit projesinde 7/24 özel güvenlik sistemi ve kapalı devre güvenlik kameraları yer alıyor.

Prestij Elit Satış Ofisi:
FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA
Telefon : 444 16 99
Web: 
www.prestijelit.com



Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181