Bakyapı'dan yeni proje; Prestij Royal
Bursa'nın güçlü markalarından Bakyapı Group tarafından Altınşehir mahallesinde yapılması planlanan Prestij Royal projesi lansmana özel fiyat avantajı ve fırsatlarla satışa sunuldu.

2 bin 785 metrekarelik bir alan üzerinde yükselecek olan Prestij Royal, 57 dairelik tek bloktan oluşuyor.


2+1 normal daire, 2+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire konseptinde hazırlanan Bakyapı Prestij Royal projesi Altınşehir metro istasyonu karşısında yer almakta olup Bursa'nın değeri her geçen gün artan Nilüfer'de konumlanıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken projede 57 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Prestij Royal daire fiyatları 239 bin liradan başlıyor

97 metrekare ve 120 metrekare arasında büyüklüklere sahip normal daire ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Prestij Royal projesinde daire fiyatları 239 bin lira başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

0,86 sabit faiz oranı ve 60 vade imkanı bulunan Prestij Royal projesi için talep edenler için özel finansman kredisi seçeneği bulunuyor.



Bakyapı Group Satış Ofisi:
Adres : FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA 


Telefon : 444 16 99

Web: www.bakyapi.com.tr


Utku ÇALIŞKAN / Emlaksayfasi.com.tr
[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozlem bozdemir 8 yıl önce

Prestij royal havuzlu bir sitemidir 3+1da8re olacakmi ? bilgi almak istiyorum

banner182

banner181