Bakan Murat Kurum, Rize Yağlıtaş kentsel dönüşüm rezerv alanını inceledi!
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projeleri yerinde inceledi.

Yağlıtaş Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Rezerv Alanlarında ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı projelerinde incelemelerde bulunan Bakan Kurum, “Tespit ettiğimiz rezerv alanlarda, rezerv konut üreterek vatandaşımızın rızası çerçevesinde onlarla gönül birliği çerçevesinde bu projeyi gerçekleştiriyor olacağız. Bu rezerv alanlara da bizim düşüncemiz yaklaşık 2 bin, 2 bin 500 konut üreterek buradaki vatandaşımızın, ister buradan alması, ister rezerv alandan alması ücreti karşılığında bu projeyi gerçekleştirmiş olacağız. Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızca belirlediğimiz rezerv alanda küçük sanayi sitesi ve hal inşaatı yapacağız. Bu da bu bölgedeki çiftçimizin ürünlerinin satışı noktasında, sanayimizin gelişmesi noktasında önemli bir proje olacak. Bu projeye de 2019 yılı içerisinde başlayıp çok kısa zaman içerisinde bitirmek hedefimiz var" diye konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı projesi ile ilgili Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’la görüş alış verişi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum esnafları da ziyaret ederek diğer programları için Rize’den ayrıldı.

Proje ve çalışma alanlarının incelenmesinde Bakan Murat Kurum’a Rize Valisi Kemal Çeber, Ak Parti Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti İl Başkanı İshak Alim ve daire müdürleri eşlik etti.

Rize Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 5 yıl önce

Bizim rızamız olmadan ki rızam yok ben burda 30 sene emek vereceğim siz geleceksiniz önümüze atacaksınız parayı gideceksiniz öyle bir dünya yok hakkımı helal etmiyorum

banner182

banner181