Rize Güneysu TOKİ teslimleri bugün sona eriyor!
Rize Güneysu 158 Adet Konut Projesi kapsamında inşa edilen Rize Güneysu Toki teslimleri bugün sona eriyor.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Rize Güneysu Toki teslimleri 11 Mayıs 2020 tarihi itibariyle başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Rize Güneysu Toki evleri teslim tarihi 22 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek.

Toplam 158 konuttan oluşan projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin müşavir firması olan Tümaş Türk Mühendislik Müşavirlik Ve Müteahhitlik A.Ş.aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Rize Güneysu Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.
Rize Güneysu Toki anahtar teslim programı için tıklayınız.

Rize Güneysu Toki teslimleri detaylarını sizler için derledik. Rize Güneysu Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181