Rize Hamamderesi TOKİ işyeri fiyatları!
Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Rize Hamamderesi Toki işyeri fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Rize Hamamderesi işyeri fiyatları dükkanların bulunduğu kata, konumuna ve büyüklüğüne göre değişiyor. Rize Hamamderesi Toki işyeri fiyatları 357 bin TL ila 2 milyon 985 bin 200 TL arasında değişiyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Rize Hamamderesi Toki satışları 23 Ekim – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. 77,1 metrekare illa 1272,37 metrekare arasında brüt alana sahip işyerlerinin satılacağı Toki Rize Hamamderesi satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Rize Hamamderesi Toki fiyatları için tıklayınız.
Rize Hamamderesi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Rize Hamamderesi Toki işyeri fiyatları detaylarını sizler için derledik. Rize Hamamderesi toki satılık işyeri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181