Başkan Cavit Öztürk, Meydan 54'teki çalışmaları yerinde inceledi!
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ilçedeki yaşam ve ticaretin yeni kazanç merkezi olan Meydan 54 teki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Öztürk şehrin ilk karma konsept projesi olarak hayata geçirilecek olan Meydan 54 hakkında firma yetkililerinden bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi. Sakarya’nın alışveriş sosyal yaşam ve ticaret ihtiyacını ferah bir meydan konsepti ile bütünleştiren Meydan 54 ticaret merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.
 
İlk Karma Konsept
Yaşam ve ticareti ferah bir meydanda toplayan Meydan 54 ticaret merkezini gezen Başkan Öztürk “Sakarya’mız da İnşaat sektöründe aynı meydan üzerinde konut, alışveriş merkezi, ofis, kültür merkezi ve spor salonu gibi birden farklı yapıları bir arada sunan ilk karma konsept Erenler ilçemizde hayata geçiriliyor. Bu proje Erenlerin sosyal ve ticari alanda cazibe merkezi haline gelmesine ön ayak olacak” dedi.
 
Halka Hizmet Sunan Projeleri Destekliyoruz
Başkan Öztürk “şehrimizin önde gelen iş adamları ve firmalarına örnek olan projede kafe ve restoranlar, banka şubeleri, farklı tiplerde modüler işyerleri, ofisler, çok amaçlı salon ile işyerleri bulunmakta Sakarya ve Erenler ilçemizdeki halkımıza meydan ferahlığı yaşatmayı amaçlıyor. Halkımıza her türlü hizmeti sunan yaşamsal sosyal ve ticari alandaki projeleri destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz. İlçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Erenler ticari avantajları ve lokasyon özellikleriyle önemli yatırımlara ev sahipliği yapmakta halka hizmet olan her yatırımın arkasındayız” dedi.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181