Başkan İrfan Püsküllü dar gelirliler için yapacağı bin konutluk projeyi anlattı!
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek'te faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya gelerek belediyenin dar gelirliler için yapacağı 1000 konut hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, başkan yardımcıları ve müteahhitler katıldı. Toplantıda ilçenin gelişimi hakkında bilgi veren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçeye estetik bir görüntü vermedeki en büyük rolü müteahhitlerin oynadığını söyledi.

GÜZEL İŞLER YAPIYORSUNUZ
Başkan Püsküllü Hendek'in güzelleşmesine en büyük katkıyı müteahhitlerin verdiğini ifade ederek "Yapılacak ve yapılması gerekenlerle ilgili gerek iş adamları, gerekse belediyemiz açısından bunları konuşmak, değerlendirmek, birbirimize fikir vermek, öneride bulunmak, bu konudaki ilkelerimizi belirlemek üzere siz değerli müteahhitler ile toplanmış bulunuyoruz. Toplu konut projemiz ile ilgili şu anda başvuruları alıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi bu proje daha çok dar gelirlilere hitap edecek. Bununla ilgili şartları önümüzdeki günlerde açıklayacağız."dedi.

BİRİNCİ HEDEF KONUT
Başkan Püsküllü, "Burada birinci hedefimiz konut, sonrasında orada yaşayacak olan vatandaşlarımız ve çocuklarımız için alışveriş merkezi, okul, kreş ve spor alanları. Arkadaşlarımızla birlikte toplu Konut Projeleri ile ilgili yapılmış olan projeleri inceledik ve sonrasında TOKİ ile görüşerek gerekli bilgileri aldık. Bu anlamda bizlerde sizlerden projeler bekliyoruz. Örneğin Hendekli Mimarımız Cengiz Şişman bir proje hazırladı, bir sunum yaptı projeyi enine boyuna konuştuk. Diğer bir Mimarımız Kançeri Jane'den projesini bekliyoruz, yine bir başka bir mimarımız Hilal Uludağ çalışıyor. Yani biz diyoruz ki elimizde birkaç proje olsun ona göre yol haritamızı çizelim. İlçemize yakışan bir proje olsun" dedi.

Hendek Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181