Sakarya Adapazarı'nda kaçak yapıya geçit yok!
Adapazarı Belediyesi yapılan uyarılara rağmen kanunlara aykırı olarak başlanan 5 bina inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. Adapazarı Belediyesi Teknik İşler Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, ilçede kaçak yapılara asla taviz gösterilmeyeceğini söyledi.

Adapazarı Belediyesi, ilçedeki kaçak inşaatların yıkımını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Adapazarı Belediyesi Teknik İşler Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, tarım arazileri başta olmak üzere ilçenin hiçbir yerinde kaçak yapıya müsaade etmeyeceklerini söyledi.

'Kimse taviz beklemesin' 
İmar kanunu ve ilgili mevzuatın açık ve net olduğunu kaydeden Deverenli, "Hiç kimse belediyeden kanunsuz iş yapmak için taviz beklemesin. Devletin kanunları açıktır. Kanun ne diyorsa herkes ona uyacak ve ona göre yaşayacak" dedi.

'Sorumluluklarımız var'
Kaçak yapı konusunda personelin de taviz vermeyeceğini ifade eden Deverenli" Her birimizin insanlara ve kanunlara karşı sorumlulukları var. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Bundan sonra belediyeden izin almadan kimse bina yapamayacak. Yapıldığı takdirde ekiplerimiz tarafından yıkılacak, en küçük bir taviz gösterilmeyecek. Geri dönüş olmayacak. Bu konuda herkesin duyarlı davranmasını istiyorum" ifadelerini kulandı.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181