Sakarya Adnan Menderes ile Milli Egemenlik Caddesi trafiğe kapanacak!
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Eski Terminal Kavşağı ile Yeni İtfaiye Teşkilatı arasında cadde yenileme çalışmaları gerçekleştirilecektir. 20 Cumartesi günü Adnan Menderes Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi istikameti, 22 Mayıs Pazartesi günü her iki yön, 23 Mayıs Salı günü ise Milli Egemenlik ile Adnan Menderes Caddesi istikameti trafiğe kapalı olacaktır” ifadelerine yer verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Zübeyde Hanım Caddesi’nde (Eski Terminal Kavşağı ile Yeni İtfaiye Teşkilatı arası) devam edecektir. 20 Mayıs Cumartesi günü Adnan Menderes Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi istikameti trafiğe kapatılacaktır. 22 Mayıs Pazartesi günü her iki yönde kapalı olacaktır. 23 Mayıs Salı günü ise Milli Egemenlik ile Adnan Menderes Caddesi istikameti kapalı olacaktır. Ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Ulaşımın farklı güzergahlardan kullanılması olası mağduriyetleri de önleyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Sakarya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181