Sakarya Erenler'de metruk binaların yıkım çalışmaları sürüyor!
Belediyemiz, İçişleri Bakanlığı'nın 'Metruk Binalar Genelgesi' kapsamında aldığı kararla metruk binaların yıkımına devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın ‘Metruk Binalar Genelgesi’ kapsamında aldığı kararla ilçedeki vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Fen İşleri ekiplerimiz öncülüğünde, Zabıta Ekiplerimizin güvenlik önlemleri ile sürdürülen çalışmalar kapsamında Hacıoğlu Mahallesinde 3, Tabakhane Mahallesinde 2 ve Dilmen Mahallesinde 1 metruk binasının yıkımı gerçekleşti.

‘ÇALIŞMALAR SÜRECEK’
Yıkım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Fevzi Kılıç, ilçe genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli tedbirlerin alınarak çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Başkan Kılıç, “Ekiplerimiz tarafından tespit edilen binalar ivedi bir şekilde yıkılıyor. Metruk bina yıkımları kapsamında Tabakhane, Dilmen ve Hacıoğlu mahallelerimizde atıl halde olan binaların yıkımlarını gerçekleştirdik. İlçemizin güvenliği için tespit edilen terk edilmiş binaların yıkımına devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞ’TAN TEŞEKKÜR
Belediyemiz tarafından yürütülen metruk bina yıkım çalışmalarından memnun kalan çevre sakinleri ise Başkan Kılıç’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Kullanılmayan ve artık harabe hale gelen bu binalar bizleri rahatsız etmekle birlikte kötü bir görünüm ve izlenim yaratıyordu” ifadelerini kullandı.

Sakarya Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181