Erenler'de son 65 adet kentsel dönüşüm konutu satışta!

Erenler Belediyesi tarafından yapılan ve satışı devam eden Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları; bahçesiyle, mimarisiyle, oturma, yürüyüş ve araç park alanlarıyla cazibe merkezi haline geldi.

Erenler Belediyesi tarafından yapılan ve satışa sunulan Kentsel Dönüşüm 2. Etap konutlarına vatandaşların ilgisi sürüyor. Her Salı Günü encümen kararı ile gerçekleşen ihale ile devam eden konut satışlarında her dairenin kendisine ait bahçesi bulunurken, sitede 5 ayrı kategori de daireler bulunuyor. Satışı devam eden yeni yaşam alanı olan konutlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

149 BİN 500 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Erenler Belediyesinden yapılan bilgilendirmede fiyatların her kesime hitap ettiği ifade edilirken, en ucuz dairenin 149 Bin 500 Tl’den başladığı belirtildi. Konutlar bahçesiyle, mimarisiyle, oturma, yürüyüş ve araç park alanlarıyla cazibe merkezi haline gelirken, 144 adet konuttan 79 adetinin satışı gerçekleşti, kalan 65 dairenin satışlarının ise kısa zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181