Erenler kentsel dönüşüm 2. etap ödeme seçenekleri!
24 adet 80 metrekare, 24 adet 125 metrekare, 12 adet 133 metrekare, 8 adet 177 metrekare ve 36 adet 192 metrekare büyüklüğünde farklı daire seçeneklerine sahip olan Erenler kentsel dönüşüm 2. etap ödeme seçenekleri belli oldu.

Erenler kentsel dönüşüm 2. etap ödeme seçenekleri şu şekilde;
Erenler kentsel dönüşüm 2. etap konut alıcıları 60 aya kadar vadede 0,65 oranından 120 aya vade isteyenler ise 0,90 oranında konut kredisi imkanı kullanabilecek. Vakıf Katılım Bankası ile Erenler Belediyesi'nin yaptığı anlaşma gereği kredi oranları sadece 24 ve 30 Nisan’da konut alacaklara uygulanacak. 

144 adet daireden oluşan projede kişilerin kendine özel bahçesi, teras alanı, çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, fitnes salonu, toplantı salonu, yürüme yolu ve akıllı ev sistemi bulunuyor. Güvenli ve huzurlu yaşam” sloganı ile hayata geçirilen proje 34 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Asıl adı Nehir Konakları olan Erenler kentsel dönüşüm projesi 2. etap projesinde daireler 24 Nisan'da açık teklif usulü ile satışa çıkarılacak. 60 adet dublex ve 84 adet triplex dairenin yer aldığı proje Sakarya Erenler'de Erenler Belediyesi imzası ile hayata geçiriliyor.


Erenler kentsel dönüşüm 2. etap teslim tarihi için tıklayınız.

Erenler kentsel dönüşüm 2. etap fiyatlar için tıklayınız.

Erenler kentsel dönüşüm 2. etap ödeme seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181