Erenler kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap Nehir Konakları projesi ile sürüyor!
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk,''Burada bambaşka bir kent kuruluyor'' dedi ve Erenlerin depremden sonra mükemmel dizayn edildiğini söyledi.

Öztürk, 19 yılda şehrin adeta yeniden inşa edildiğini belirterek, "Lüks konutların arka arkaya yükseldiği ilçede ev ev sahibi olmak isteyenlerin her geçen gün arttığını" kaydetti.

Erenlerin dizaynı!
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenleri işaret ederek, "Burada bambaşka bir kent kuruluyor" dedi ve Erenlerin depremden sonra mükemmel dizayn edilmesinin konut avantajlarını anlattı. 1999 yılında Sakarya'da meydana gelen büyük deprem kenti yerle bir ederken, 19 yılda şehir adeta yeniden inşa edildi. Lüks konutların arka arkaya yükseldiği Sakarya Erenler'de, ev sahibi olmak isteyenlerin ilk sırasında geliyor. Doğal yapısı ile herkesin ilgi odağı olan Erenler'de lüks konutlar 144 bin TL'den satışa sunuluyor.

84 ADET TRİPLEKS
Erenler Belediyesince 6306 sayılı afet kanunu kapsamında yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2. etap 1. kısım Nehir Konakları Projesiyle sürüyor. 34 dönüm arazi içerisinde yapılan proje, 144 bağımsız bölümden oluşuyor. 60 adet dubleks ve 84 adet tripleks içeren projede; 24 adet 80 metrekare, 24 adet 125 metrekare, 12 adet 133 metrekare, 48 adet 177 metrekare, 36 adet 192 metrekarelik daireler bulunuyor.

İKİNCİ ÜNİVERSİTEYE
Projenin karşısında bulunan 30 dönümlük araziyi Sakarya'ya kurulacak ikinci Devlet Üniversitesi Rektörlüğü ve bir Fakültesi için ayırdıklarını da dile getiren Başkan Cavit Öztürk, "Konutlarını satışa sunacağımız Nehir Konaklan'nın karşısında bulunan boş arazinin 30 dönümünü Sakarya'ya kurulacak ikinci Devlet Üniversitesi Rektörlüğü ve bir Fakültesi için ayırmış durumdayız" dedi.

Bizim Sakarya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181