Erenler kentsel dönüşüm projesinde yılın son konut satışı 15 Aralık 200'de!

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "2020 yılının son satışları 15 Aralık Salı günü Encümen tarafından yapılacak ihale ile gerçekleşecek, 2021 yılının satışları Ocak ayından itibaren devam edecektir" dedi.

Erenler Belediyesi tarafından yapılan ve satışı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları sürüyor. Devam eden satışlar hakkında detaylı bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarına vatandaşlarımızın ilgisi yoğun” dedi.

YILIN SON SATIŞI 15 ARALIKTA

Başkan Fevzi Kılıç, “Belediyemiz olarak 2020 yılının son satışları 15 Aralık Salı günü Encümen tarafından yapılan ihale ile gerçekleşecek. 2021 Yılının Ocak ayından itibaren satışlar encümende yapılan ihale ile devam edecek. Şimdiye kadar devam eden satışlarda daire, konut alan vatandaşlarımız dairelerine yerleşmeye başladı. Kendileri ile konuştuğumuzda memnun olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bölgede devam eden çalışmalar ile inşallah bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.  

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181