'Sakarya kentsel dönüşümle değişecek'!
AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret ederek Erenler Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Duble yol projesi
İsen, "Sakarya'mız Jiçin hep birlikte mücadele ediyoruz. Erenler ve Karapürçek ilçelerini bağlayan yolun duble yol haline gelmesi hususunu özellikle takip ediyorum. Erenler Belediyesi'nin kentsel dönüşümde bu kadar hızlı yol alması da hepimizi ayrı ayrı sevindirdi. Kentsel dönüşüm projesiyle Sakarya'nın da silueti değişecektir" dedi.

Etapta anahtar teslim zamanı
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erenler'de Türkiye'ye örnek olan Kentsel Dönüşüm Projesinin  1. Etap çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde tapu teslim töreninin gerçekleitirileceği müjdesini veren Öztürk, "Bir diğer proje olan Bölgedeki diğer cazibe merkezlerine oranla daha büyük etkin ve içinde çok çeşitli spor ve hobi aktivitelerine sahip Yaşam Merkezi projesi de kısa süre içerisinde bitecek ve Erenler'e büyük katma değer sağlayacak" dedi.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cavittuna. 6 yıl önce

bende.konutalmak.istiyorum.mereye.başvurmalıyım.

banner182

banner181