'Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz'!
Başkan Öztürk; “18 yıl önce meydana gelen binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine ve on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan Marmara Depremi milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihte ki yerini almıştır. Önemli olan husus, depremle yaşamasını öğrenmek, yaşadığımız alandaki binaları depreme dayanıklı hale getirmek ve yaşadığımız yüzyılın bilimsel verileri ışığında sahip olduğumuz bilgi, birikim ve teknolojiyi kullanarak tedbirlerimizi almamız, kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman bu tür felaketlere hazırlıklı olmamızdır” dedi.

Erenler’i Yeniden İnşa ediyoruz
“Doğaya ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standartlarını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir” diyen Başkan Öztürk, “Küpçüler ve Yeni Mahalle bölgelerinde toplam 666 dönüm kentsel dönüşüm alanında yaklaşık 4 bin konutluk Dönüşüm Projemiz ile ısı yalıtımlı, asansörlü ve depreme dayanıklı, akıllı sistem binalar yapıyoruz. Bu anlamda milletimizin ve ülkemizin geleceğini daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurmak adına Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. Bu vesileyle, 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde kaybettiğimiz deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181