Sapanca Levnavilla Sakarya'da yükseliyor!
Vefa Holding, yeni markası Estans Yapı imzası hayata geçirilen Sapanca Levnavilla projesi Sakarya Sapanca’da yükseliyor.

Tamamını çelikten inşa edilecek 15 villadan oluşan Sapanca Levnavilla projesi adını Arapça’da renk anlamına gelen “Levn”den alıyor. Dokuz adet tripleks villanın yer aldığı Sapanca Levnavilla projesinde altı adet de dubleks villa bulunuyor. Dubleks villalarda 4+1 oda ve 3 banyo yer alırken triplekslerde ise 8+1 oda ve 5 adet de banyonun alıcılara sunulduğu Sapanca Levnavilla projesinde her evde 2 araçlık otoparkın yanı sıra 500 metrekare bahçe, 35 metrekare de yüzme havuzu yer alıyor.

Toplam 9 bin 950 metrekare alan üzerinde kurulacak Sapanca Levnavilla projesi aynı zamanda sitede iki tane etkinlik salonunun yanında bir de çok amaçlı salon da bulunuyor. Yüzde 70’lik bölümünü yeşil alanların oluşturduğu Sapanca Levnavilla projesinde Sapanca Gölü’ne en yakın tepelerden birine konumlanan villalar birbirinin manzarasına engel olmayacak şekilde projelendiriliyor.

Sapanca Levnavilla ne zaman teslim? Tıklayınız.

Sapanca Levnavilla fiayt? Tıklayınız.

Sapanca Levnavilla iletişim!
Telefon: 0 216 390 47 77
Web: www.vefa.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181