Univa Sakarya'da ticari alanların satışı başladı!
Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışına başlandı. 100 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanı başında konumlanan ve 2 bin 424 yatak kapasitesine sahip Univa Sakarya’da büyüklüğü 144 ile 220 metrekare arasında değişen 10 adet ticari alan, ön talep sürecinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Tek çatı altında dünyanın en büyük öğrenci evi projesi olma özelliği taşıyan Univa Sakarya, özellikle dünyanın önde gelen markalarından yoğun ilgi görüyor. Cazip ödeme seçenekleri ve yüksek kazanç potansiyeliyle ön plana çıkan Univa Sakarya, aynı zamanda bölgenin buluşma noktası olacak. Projemizde yer alan ticari alan satışlarımızı kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’de bir ilke öncülük ederek inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, satışları tamamlanan ilk öğrenci evi projesi Univa Sakarya’da ticari alan satışlarına başladı. 100 bin adet öğrenci kapasiteli Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanı başında konumlanan ve 2 bin 424 yatak kapasitesi ile tek çatı altında dünyanın en büyük öğrenci evi projesi olma özelliği taşıyan Univa Sakarya’daki ticari alan satışlarında ön talep süreci tamamlandı. Büyüklüğü 144 ile 220 metrekare arasında değişen 10 adet alanın talep toplama sürecinde büyük ilgi ile karşılaştıklarını dile getiren Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Sakarya’da üniversitenin hemen yanı başında konumlanan ve bölge için yeni bir yaşam alanı olması beklenen projeye özellikle uluslararası markaların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Sakarya’nın yeni buluşma noktası olacak!
Söz konusu projede ticari alan satışlarını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Karayel, “Türkiye’de son dönemin en kazançlı ticari alanlarını bugün itibariyle satışa açıyoruz. Ön talep süreci tamamlanan ve yoğun ilgi gören Univa Sakarya’nın ticari alanları, alırken kazandıracak bir modele sahip. 100.000 öğrencili Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki projemiz, 2 bin 424 yatak kapasitesiyle dev bir potansiyelin ortasında konumlandırıldı. Univa Sakarya, şehirdeki tüm öğrencilerin buluşma noktası olacak ve Sakarya’ya çok büyük değer katacak” ifadelerini kullandı. Ticari alanların yanı sıra Kocaeli ve Düzce’de yer alan diğer projelerinde de yatırımcılara düşük ödemeli taksit seçenekleriyle önemli avantajlar sağlayan Univa, yüzde 25’lik peşinat ödemesi, iki adet ara ödeme ve 1.900 TL’lik 36 ay vadeli sabit taksitlerle toplamda 274.000 TL’ye yatırımcı olma fırsatı sunuyor. Yüzde 10’a varan indirim fırsatının da yer aldığı projeler; 8 yılda amortisman, 5 yıl kira garantisi ve yüzde 65 fiyat artışı gibi avantajları da beraberinde getiriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181