Sakarya Kocaali TOKİ Evleri'nde 42 konut 14 Ocak'ta açık satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sakarya Kocaali TOKİ Evleri'nde 42 konut 14 Ocak'ta açık satışa çıkacak.

Sakarya Kocaali Caferiye Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen 42 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

2+1 planında 39 adet alt gelir grubu ve 3 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Sakarya Kocaali TOKİ Evleri satışları 14 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kocaali Caferiye TOKİ satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Kocaali/Sakarya şubeleri tarafından yapılacak. 

Alt gelir grubu konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- “Açık Satış” kampanyasında yüksek satış performansının sağlanması amacıyla, kura yöntemiyle yapılan satışta aranan “konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.
- Yine aynı gerekçelerle, açık satışa başvuracak olan konut alıcıları için “konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapması ve alıcıların Sözleşme uyarınca sahip oldukları hak ve yükümlülükleri üçüncü kişilere devir ve temlik edememe şartları kaldırılmıştır.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Sakarya Kocaali TOKİ Evleri orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Sakarya Kocaali TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Sakarya Kocaali TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181