Sakarya Sapanca’da 110 TOKİ konutunun hak sahibi belirlendi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Sakarya Sapanca’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde inşaatları teslim aşamasında olan 63 konut ile TOKİ ve Sapanca Belediye Başkanlığı arasında imzalanmış Protokol çerçevesinde yürütülen Sakarya Sapanca Gazipaşa Mahallesi (Kestanelik) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 47 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 3 Kasım, Perşembe günü Sapanca Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Proje kapsamında zemin+2 ve zemin+3 yüksekliğindeki konutların 75’i 2+1, 35’i ise 3+1 planında inşa edildi.
 
TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aynur karaca 7 yıl önce

Merhaba çok Üzgünüm toki aracılığı ile ancak ev sahibi olacağıma inaniyordum takı ziraat Bankasına gittim ödemeler berbat 300 milyar 25 peşin 2400 küsür taksitle ben eve geldim ağladım çok Üzgünüm kiradayim dulum 2 cocugum var okutuyom kendim çalışıyorum felçli annem var kızım üniversite eğitimi öncesinde hazırlık istiyo ben busart lar da nasıl öderim toki ye güvendim Enver bey e güvendim

banner182

banner181