Sakarya TOKİ Evleri satılık!
Sakarya TOKİ Evleri satılık daireleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Alt gelir ve orta gelir grubuna hitaben konut üretimi yapan TOKİ Sakarya'da konut satışlarına devam ediyor. Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ Sakarya'da projeler inşa ediyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Sakarya projeleri satışlarını sürdürüyor.

TOKİ tarafından Sakarya'da konumlandırılan toplam 215 konutun satışları sürüyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. 

İşte Sakarya TOKİ Evleri satılık daireleri;
124 adet 2+1 alt gelir grubu ve 16 adet 3+1 orta gelir grubu konutun satışa sunulduğu Sakarya Kocaali TOKİ projesinde satışlar 11 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Kocaali/Sakarya şubesi tarafından yapılacak. Sakarya Kocaali TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

75 adet 3+1 konutun satışa sunulacağı Sakarya Sapanca TOKİ konut satışları 11 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Sapanca/Sakarya şubesi tarafından gerçekleştirilecek. Sakarya Sapanca TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

Sakarya TOKİ Evleri satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurcan 5 yıl önce

Sakarya toki evilerine nasil başvuruda bulluna bilirim

banner182

banner181