TOKİ Sakarya Kocaali'de 448 konut inşa edecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya’nın Kocaali ilçesinde inşa edilecek 448 konutun ihalesi yapıldı. 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Konutlar 2+1 ve 3+1 gibi farklı planlarda, zemin + 3 kat yüksekliğinde inşa edilecek. 448 konutun 333’ü 2+1 planında, 75’i de 3+1 planında tasarlandı. Projede ayrıca zemin + 1 katlı müstakil bloklar da yer aldı.

Konutların tasarımında, deniz manzarasının görünmesi ve topografyaya uyum esas alındı. Deniz manzarası görünmeyecek bloklar için peyzaj alanlarının oluşturulmasına özen gösterildi.

TOKİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181