Samsun Canik Yeni Mahalle kentsel dönüşüm ile yeni yaşam alanları sağlanacak!
Son 14 yıl da yapılan yatırımlarla ilçede sosyal ve kültürel dönüşümü artıran Canik Belediyesi, projelerle süslenen 2017 yılının ardından 2018'de de bir çok önemli projeyi hizmete sunmaya hazırlanıyor. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde vatandaşların sosyal yaşamını kolaylaştıran ve sosyal dönüşümü sağlayan hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri, cami çevre düzenlemeleri, canlı hayvan pazarı gibi bir çok yatırımı tamamlayarak hizmete sokan Canik Belediyesi, 2018 yılında da eğitimden kültüre, turizmden kentsel dönüşüme kadar bir çok projeyi şehre kazandıracak.
 
GELİŞİME KATKI SAĞLAYACAK PROJELER
Şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeler uygulayan Canik Belediyesi, turizm projeleri olan 15 Temmuz Şehitler Tepesi (Sancaktepe) ile Meşe Orman Park projelerinin yanısıra Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Karadeniz'in ilk Oyuncak Müzesi'ni yıl içerisinde hizmete sokacak. Yavuzselim Mahallesi'nde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, Karşıyaka Mahallesi’nde Canik Millet Camii ve diğer mahallelerde hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri ile cami çevre düzenlemeleri çalışmaları 2018'de hayata geçecek diğer projeler. Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi ise yeni modern yaşam alanı sağlayacak.
 
İNSAN, ÇEVRE VE KALKINDA
Geçtiğimiz yıl içerisinde önemli icraatlar gerçekleştirdiklerine işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "İnşallah 2018 yılında da dur durak bilmeden şehrimiz ve insanlarımız için hizmet üreteceğiz. Eğitim, kültür, sanat, spor, turizm, kentsel dönüşüm gibi her alanda yatırımlar yapıyoruz. Türkiye'nin gözbebeği olan ilçemizde bu yıl da şehrimiz için çok önemli projeleri hayata geçireceğiz. Gençlerimiz, kadınlarımız, şehrimiz için önemli projeler üretmeye devam ediyoruz. Dönüşüm yolculuğunda 'insan', 'çevre' ve 'kalkınma' olmak üzere üç temel alana odaklanıyoruz" dedi.

Canik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181