Elysium Park Samsun lokasyon!
48 daireden oluşan Elysium Park Samsun lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

6000 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Elysium Park Samsun lokasyon bilgisi belli oldu. Elysium Park Samsun konum ve Elysium Park Samsun harita için tıklayınız

VIO İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Samsun'un Atakum ilçesinde yükseliyor. Ayrıca projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk klübü, sauna ve spa, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark alanı, kafe, restoran, sinema salonu gibi imkanlar yer alıyor.

Atakum konut projeleri arasında bulunan Samsun Elysium Park projesinde dairelerin büyüklükleri 268 ila 274 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 4+1 ve 4,5+1 dairelerin planlandığı projenin konumu ile konut alıcılarının dikkatini çekmesi bekleniyor.

Elysium Park Samsun lokasyon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Elysium Park Atakum teslim tarihi için tıklayınız.
Elysium Park Atakum fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181