Canik TOKİ satılık daireler!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Canik TOKİ satılık daireler bilgisi belli oldu.

Canik TOKİ satılık daireler bilgisi şu şekilde; 25 Haziran - 6 Temmuz tarihlerinde başvurularının alınacağı projede başvurular 3+1 tipindeki konutlar için alınacak.

Samsun Canik 71 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Samsun Canik TOKİ ​Evleri projede daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. 71 adet 3+1 konutun başvuruları T.Halk Bankası A.Ş’nin Samsun İlinde bulunan Tüm Yetkili Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ projesinde başvurular 3 kategoride kabul edilecek;
a. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar),
b. En az %40 Engelli Vatandaşlar,
c. Diğer Alıcı Adayları 

Canik TOKİ satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Samsun Canik TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Samsun Canik TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

Samsun Canik TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Samsun Canik TOKİ fiyat için tıklayınız.

Samsun Canik TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181