Samsun 19 Mayıs TOKİ konutları için çalışmalar başladı!

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından, 19 Mayıs ilçesinde yapılacak olan 297 konut için çalışmalar başladı.

Alanda inceleme yapan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçenin beklediği projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirildiğini belirtti. 

Başkan Topaloğlu,” Hem dar gelirli vatandaşlara nefes aldıracak, hem de mükemmel bir şekilde yaşama imkânı sağlayacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemizde TOKİ’ye yaptırılacak olan toplu konutlar için çalışmalar başladı. 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından çalışmalarına İlçemiz Yeşilova Mahallesinde bulunan yaklaşık 120 dönüm TOKİ alanında başlanılan projede, 12 Haziran 2020 de kura ile belirlenen 86 m² 2+1 217 konut, 102 m² 3+1 80 konut olmak üzere toplamda 297 konut yer alacak.150 kişilik bir de caminin yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte komple bir yaşam alanı oluşturulacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a ve Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Proje ilçemize hayırlı olsun ”dedi.

19 Mayıs Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181