Samsun İlkadım Kıran TOKİ başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen Samsun İlkadım Kıran TOKİ başvuruları bu gün başlıyor.

Samsun İlkadım Kıran Mah. Projesi kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 nitelikli 461 adet konutun bulunduğu Samsun İlkadım Kıran TOKİ başvuruları 26 Nisan 2018 tarihinde başlayıp 11 Mayıs 2018 tarihine kadar kabul edilecek. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş’nin Samsun İlinde bulunan Tüm Yetkili Şubeleri aracılığıyla toplanacak.

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak olup, başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dâhilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve Toplu Konut İdaresinden kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.

Başvuru Formu ile birlikte aşağıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.
a. Nüfus Cüzdanı fotokopisini,
b. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”,
c. Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.

Samsun İlkadım Kıran TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Samsun İlkadım Kıran TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

Samsun İlkadım Kıran TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Samsun İlkadım Kıran TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tülay şenol 6 yıl önce

İkinci satışı nezaman olcak

Avatar
Tülay şenol 6 yıl önce

İkinci satışı nezaman olcak

banner182

banner181