Samsun TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ tarafından hayata geçirilen Samsun TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Samsun konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

Samsun TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde;
TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Samsun TOKİ satışları Ocak 2019 listesi ve Samsun TOKİ başvuru yerleri şu şekilde;

Samsun Tekkeköy Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 4+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulacağı Samsun Tekkeköy TOKİ Konutları satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak.
Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

3+1 planında inşa edilen 3 adet konutun satışa sunulacağı Samsun Canik TOKİ satışları 30 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Samsun Canik Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Samsun Canik TOKİ Evleri satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.
Samsun Canik TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Samsun Tekkeköy kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri satışları 16 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. 4+1 planında inşa edilen konutların kurasız satışa sunulacağı Samsun Tekkeköy TOKİ Konutları satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yapılacak.
Samsun Tekkeköy TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Samsun TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. TOKİ Samsun başvuru yerleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181