Samsun Vezirköprü TOKİ evleri fiyatları!
Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi 504 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Samsun Vezirköprü Toki evleri fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Toki fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. Samsun Vezirköprü Toki evleri fiyatları detayları şu şekilde;
2+1 daireler 158 bin 792 TL ila 177 bin 268 TL arasında,
3+1 daireler 256 bin 130 TL ila 309 bin 947 TL arasında değişiyor.

97 adet 2+1 alt gelir grubu ve 167 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kuralı satılacağı Samsun Vezirköprü Toki başvurusu 4 Kasım 2019 tarihi itibariyle başlayıp 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Samsun Vezirköprü Toki başvuru işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Samsun İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Samsun Vezirköprü Toki alt gelir grubu fiyatları için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki orta gelir grubu fiyatları için tıklayınız.

Samsun Vezirköprü Toki kura tarihi için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Samsun Vezirköprü Toki evleri fiyatları detaylarını sizler için derledik. Samsun vezirköprü toki fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halime Osma 2 yıl önce

Kastamonu Merkezi

banner182

banner181