Samsun Vezirköprü TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Samsun Vezirköprü Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Samsun Vezirköprü Toki sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;
Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi 504 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Samsun Vezirköprü Toki evleri sözleşme imzalama tarihi 2 Aralık 2019 tarihinde başlayıp 13 Aralık 2019 tarihinde sona erecek. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri 23 Aralık 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacak.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Samsun Vezirköprü Toki başvurusu 4 Kasım 2019 tarihi itibariyle başlayıp 31 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. 97 adet 2+1 alt gelir grubu ve 167 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kuralı satılacağı Samsun Vezirköprü Toki başvuru işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Samsun İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Samsun Vezirköprü Toki kura tarihi için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki fiyatları için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Samsun Vezirköprü Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Samsun Vezirköprü Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Toki samsun vezirköprü sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181