TOKİ kura sonuçları 2019 Samsun ne zaman belli olacak?
Vatandaşlar tarafından merak edilen Toki kura sonuçları 2019 Samsun ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki kura sonuçları 2019 Samsun ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
Samsun Toki kura sonuçları 2019 henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Toki Samsun 2019 kuraları ne zaman çekilecek sorusu ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Toki 50 bin konut kapsamında Samsun Toki 2019 projeleri arasında Samsun Alaçam Toki projesi inşa edilecek. Toki 2019 Samsun projeleri arasında yer alan Samsun Alaçam Toki başvuru 2019 kapsamında 19 Nisan'a kadar devam etti. Başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Alaçam İlçesinde bulunan yetkili Şube aracılığı ile kabul edildi.

Samsun Toki 50000 konut kapsamında talep toplanan daireler şu şekilde;
2+1 nitelikli 100 adet, brüt 75 metrekare
3+1 nitelikli 63 adet, brüt 110 metrekare 

Samsun Alaçam Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Samsun Alaçam Toki fiyat için tıklayınız.

Toki kura sonuçları 2019 Samsun ne zaman belli olacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burak tekin 4 yıl önce

samsun toki kura sonuçları nezaman belli olacak

banner182

banner181