Şanlıurfa Devteşti'de 52 yeni yol açıldı!
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi'ndeki yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol açma çalışmaları yapıldığını belirten Başkan Demirkol, Devteşti Mahallesi'nde 52 yeni yol açtıklarını ifade etti.

Başkan Fevzi Demirkol, Birim müdürleri ve Birim Şefleri ile birlikte Devteşti Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Fevzi Demirkol, imara açılmış ve henüz yapılaşmanın olmadığı bölgedeki yol açma çalışmalarını denetledi. Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında birim şeflerinden bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Fevzi Demirkol, "Bugün Devteşti Mahallemizde yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde Konuklu mahallemizde yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra kırsal mahallelerimizde mahalle içi çalışmalarımız devam ediyor. Devteşti mahallemizde içerisinde olduğumuz 9603. Sokakta da henüz yapılaşmanın başlamadığı, inşaatların başlamadığı alanlarda da yeni yol çalışmalarımız devam ediyor. Gerektiğinde 5 metreyi kırmızı kot seviyesine indirerek, şu anda bulunduğumuz yerde de yine kırmızı kot seviyesine bu yolu 4 metre indirerek. Daha sonrasında da 60 santimetre dolgu yaparak kırmızı kot uygulaması ile yol çalışmamız devam ediyor" dedi.

Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallesi'nde şu ana kadar yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Demirkol, Devteşti'de 52, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde ise 25 yeni yol açıldığını belirtti. Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yeni yol açma çalışmasının tamamlandığını vurgulayan Başkan Demirkol, şunları söyledi: Geçmişte Şanlıurfalı hemşerilerimizin söylediği bir söz vardı; Falan şehre gittim adamlar daha inşaat olmadan yol çalışması yapıyorlar ve ondan sonra inşaatlar yapılıyor. Bunu geçmişte hemşerilerimiz ifade ederdi. Sohbetlerde o vilayetler örnek gösterilirdi. Biz şimdi çok şükür onu uyguluyoruz. Bu gördüğünüz alanda tek bir inşaat olmadan yol çalışmamız devam ediyor. Bu yol çalışmalarımız bittikten sonra inşaat sektörü gelip burada inşaatlarını yapmakta. Bu bölgede iş yapan esnafımızın işini kolaylaştırmaktayız ve bu vesile ile iş imkanı yaratmış oluyoruz. Burada gördüğünüz gibi yapılaşma başlamadan önce yol açıyoruz. İnsanların hayatını kolaylaştırıyoruz. Yapılaşma belli bir seviyeye geldikten sonra da asıl üst yapıyı döşemeyi yapıyoruz. Üst yapı çalışmasını yaparak halkımızın çamura basmadan, toz toprak içerisinde kalmadan evine, işine ulaşmasını temin ediyoruz.

Dünden Bugüne Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181