Eyyübiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde başlatılan ve çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, “ İnşallah 4 etap sonunda ilçemize 3000 konut kazandıracağız.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde başlatılan ve çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, “ İnşallah 4 etap sonunda ilçemize 3000 konut kazandıracağız.” Dedi. Başkan Kuş, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve ilgili teknik elemanlarla Akçamesçit bölgesinde başlatılan 1.etap kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.  4 etaptan oluşan ve toplam 3000 konut hedeflenen projenin ilk etabında 367 konut ve 35 işyerinin çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. İlçenin çehresini değiştirecek olan ve toplam 4 etaptan oluşan projenin ilk etabı 367 konut ve 35 işyerinden oluşuyor. Bölgenin mimari yapısı dikkate alınarak tasarlanan ve hayata geçirilen projenin maliyeti 80 milyon tl. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “ İnşallah ilk etap önümüzdeki yıl bitiyor. İlk etap bitmeden meclisten yetki alıp, ikinci etap için de çalışmalara başlayacağız.” Dedi.

Eyyübiye için önemli projenin çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Kuş,” Eyyübiye Belediyemiz ile Toki’nin işbirliği içerisinde başlatmış olduğumuz Kentsel Dönüşümün semerelerini almaya başladık. İnşaatımız yavaş yavaş yükselmeye başladı. inşallah 2021 yılının başlarında projemiz bitmiş olacak. Eyyübiye’de Kentsel Dönüşümün 1. Etabını tamamlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki ay Meclisten alacağımız yetki ile Akçamesçit bölgemizde de başlatacağımız 2. Etap’ın çalışmalarının startını vereceğiz. Eyyübiye’yi hızlı bir şekilde Kentsel dönüşümle tanıştıracağız ve Kentsel dönüşümü başlatmış olacağız. Değerli kardeşlerim ilk gün biz şunu ifade etmiştik; gerek şahsım gerek İlçe Başkanım biz birlikte Eyyübiye’yi değiştireceğiz, geliştireceğiz demiştik. Çok şükür değişimin ve gelişimin semerelerini burada görüyoruz ve inşallah Eyyübiye’yi domino taşı gibi vura vura değiştireceğiz ve geliştireceğiz. Kentsel dönüşüm Eyyübiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun inşallah.” dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları söyledi;” Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve Toki yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şahsım olarak bu bizim Eyyübiye için büyük bir hayalimizdi. Başkanımızdan ve  Meclis Üyesi arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun. “

Eyyübiye Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181