Şanlıurfa Eyyübiye kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret edip, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projelerini görüştü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret etti. Bakan Murat Kurum’la bir araya gelen Başkan Ekinci, Eyyübiye ilçesine yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerini görüştü. Bir yandan merkez ve kırsal mahallelerde temel belediyecilik, diğer yandan insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarıyla takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vizyon projelerle de ilçe değişim ve dönüşümü hedefliyor. Başkan Ekinci son olarak Ankara temasları kapsamında bir araya geldiği Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’a, TOKİ ile birlikte Yenice mahallesinde yapılması planlanan Güneykent projesi ve kentsel dönüşüm için Eyyübiye Belediyesine tahsis edilen alanla ilgili görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la kentsel dönüşüm konusunu görüşen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, görüşme ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Başkan Ekinci yaptığı açıklamada şunları söyledi;” TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek TOKİ’nin Güneykent Projesi ve Kentsel Dönüşüm için Eyyübiye Belediyemize tahsis edilen Rezerv Alan ile ilgili hususları ilettik.”

Eyyübiye Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181