Şanlıurfa Eyyübiye kentsel dönüşüm projesinde binalar yükseliyor!
Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan oluşan toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları, hummalı bir şekilde devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan oluşan toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları, hummalı bir şekilde devam ediyor. 4 etaptan oluşan ve toplam 3000 konut hedeflenen projenin ilk etabında 367 konut ve 35 işyerinin çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Gelişen ve değişen Eyyübiye sloganıyla kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaların gece gündüz demeden devam ettiği kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.  1. etap maliyetinin 80 milyon tl olduğu kentsel dönüşüm alanında ilgililerle görüşen ve süren çalışmaları denetleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” İnşallah 1 etap biter bitmez 2 etap çalışmalarına da hemen başlayacağız. Hedefimiz domino taşı gibi Eyyübiye’mizde değişim ve dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek.” Dedi.

Yapıların hızlı bir şekilde yükseldiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş açıklamasında şunları söyledi;”Şuanda Eyyübiye’mizin Akçamescit bölgesindeyiz.  Ne demiştik Eyyübiyeli değerli kardeşlerim? Eyyübiye’ de Kentsel dönüşümü başlatacağız demiştik. Çok şükür yaklaşık 3 ay önce Eyyübiye Belediyemiz TOKİ işbirliğinde çalışmalar başladı ve hummalı bir şekilde de çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye değişiyor, Eyyübiye gelişiyor hamdolsun.

Görmüş olduğunuz gibi kentsel dönüşüm alanında binalar yükseliyor. Akçamescit bölgemizde 4 etaptan oluşan Kentsel Dönüşümün ilk etabını 2021 yılın ilk aylarında bitirmiş olacağız ve hak sahiplerine teslim edeceğiz. 1. Etaptan hemen sonra 2. Etap çalışmalarına da başlamış olacağız. Akçamescit bölgemizde 4 Etaptan oluşan Kentsel Dönüşümü bitirmemiz halinde ki İnşallah bitiriyoruz, Eyyübiye’mize 3000 bin konutu kazandırmış olacağız. İnşallah peyder pey domino taşı gibi Eyyübiye’mizi değiştireceğiz, Eyyübiye’mizi geliştireceğiz.”

Eyyübiye Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181