Maşuk TOKİ açık satış!
Maşuk TOKİ açık satış ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken Maşuk projeleri inşa ediliyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Maşuk projeleri satışlarını sürdürüyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. 

Türkiyenin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Sakarya satışlar devam ediyor. TOKİ tarafından Maşuk'ta hayata geçirilen toplam 199 konutun satışları devam ediyor.

İşte kurasız satışta olan Maşuk TOKİ açık satış listesi;

17 adet 3+1 planında 1. etap konutunun ve 7 adet 3+1 planında 2. etap konutunun satışa sunulduğu Maşuk TOKİ 5. bölge projesinde satışlar 10 Eylül 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İpekyolu/Şanlıurfa şubesi tarafından gerçekleştirilecek. Maşuk TOKİ 5. bölge konut satışı detayları için tıklayınız.

69 adet 3+1 konut ve 79 adet 4+1 konutun bulunduğu TOKİ Maşuk 4. bölge 2. etap projesinde kurasız satışlar 6 Temmuz 2018 tarihinde başladı ve 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri projesinde dairelerin satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ.'nin tüm şubelerinde gerçekleştiriliyor. TOKİ Maşuk 4. bölge 2. etap konut satışı detayları için tıklayınız.

95 adet konutun bulunduğu TOKİ Maşuk 4. bölge 1. etap projesinde kurasız satışlar 6 Temmuz 2018 tarihinde başladı ve 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri projesinde dairelerin satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ.'nin tüm şubelerinde gerçekleştiriliyor. TOKİ Maşuk 4. bölge 1. etap​ konut satışı detayları için tıklayınız.

Maşuk TOKİ açık satış ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181