Şanlıurfa Maşuk TOKİ 2. Etap'ta 216 konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Maşuk TOKİ 2. Etap'ta 216 konut kurasız satışa çıkacak.

Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen Şanlıurfa Maşuk TOKİ 2. Etap projesinde satışlar 16 Mayıs 2018'de başlayıp 29 Haziran 2018'e kadar devam edecek. 216 adet 3+1 dairenin bulunduğu projede satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. İpekyolu/Şanlıurfa tarafından yapılacak.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Satış aşamasında, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “hak sahipliği belgesi” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecek.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 2. Etap fiyatları için tıklayınız.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 2. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

​Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181