Şanlıurfa TOKİ kura çekilişi 14 Haziran 2019'da yapılacak!
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Şanlıurfa Toki kura çekilişi 14 Haziran 2019'da yapılacak.

Şanlıurfa Toki kura çekilişi detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen şanlıurfa toki kura çekimi 2019 detayları belli oldu. Toki Şanlıurfa kura sonuçları listesinin belli olacağı kura töreni 14 Haziran tarihinde gerçekleşecek.

Şanlıurfa Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Şanlıurfa 50 bin konut kapsamında Şanlıurfa Kadıkendi Toki evleri için talep toplandı. Şanlıurfa Toki evleri 2019 arasında yer alan ​Şanlıurfa Kadıkendi Toki evleri için 11 Mart – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında talep başvuruları alındı. Toki 50 bin konut kapsamında 50 bin konut Şanlıurfa başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara İli Şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Şanlıurfa Kadıkendi Toki evleri fiyat için tıklayınız.
Şanlıurfa Kadıkendi Toki evleri satış duyurusu için tıklayınız.

Şanlıurfa Toki kura çekilişi detaylarını sizler için araştırdık. Şanlıurfa toki çekilişi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181