TOKİ Şanlıurfa Eski Sanayi projesinde 276 işyerini satışa sunuldu!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), “Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi” kapsamında inşaatı tamamlanma aşamasında olan 276 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Alıcılar, büyüklükleri 16 m² ile 137 m² arasında değişen iş yerlerine 82.000 TL’den başlayan fiyatlarla  %50 peşinat ve 60 ay vade ödeme planıyla sahip olabilecek. Başvurular 24 Ekim – 8 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Müzayede 8 Kasım 2018, Perşembe günü saat 13:00’te GAP Tarımsal Eğitim Merkezi/ŞANLIURFA adresinde gerçekleştirilecek. Ayrıca www.emlakyonetim.com.tr internet adresinden canlı yayınla teklifler alınabilecek.

TOKİ Şanlıurfa’nın merkezinde alışveriş merkezi konseptli cadde dükkânları, şehir manzaralı ofisleri, modern mimarinin geleneksel mimariyle sentezlendiği, peyzajı ve 467 araç kapasiteli otoparkı ile ayrıcalıklı bir iş ve yaşam alanı oluşturdu. Bölge Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Maliye ve Adliye Sarayı gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile Şanlıurfa’nın yeni cazibe merkezini oluşturacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181